Friday, July 07, 2017

Feeling : Excited | MRT SBK Launch

Actually tengah busy sangat kat opis ni, tapi amek kauuu nak gakk update entri lepas dapat email gini.. hahaha


Walaupun kite bukan sepenuhnye involve dalam Line 1 ni tapi tetap nak menyibuk nak join hahaha..








Atas ni antara video yang sempat kite record mase SBK Underground Stations Hopping Tour bulan May aritu. Untuk entri ni tak sempat lagi nak update, tapi video dah upload dah kat utube, so tepek sini dulu ye.. dengan harapan dapatlaa update sebelum launching nantiiii :p 


Arini ramai yang datang collect t-shirt kat admin, kite dulu dah pernah dapat tapi saiz dah berubah lak sekarang ni, tu yang kena amek lagi tuuu :p


Salam Perkenalan,

8 comments:

dorsett pink said...

Wow! Bestla dah launch. Senang sikit saya nak gi KL lepas ni

Radhia Razali said...

dapat witness tue..congrats

Diana Dy said...

Ada tak dapat naik free ke sebulan mcm sg buluh aritu?

yanie yusuf said...

bestnya.. Tahniah pasni senang nak kemana-mana dah..

yanieyusuf.com

Norliza Nordin said...

@dorsett pink Insya Allah senin ni rasmi

Norliza Nordin said...

@Radhia Razali hihi tapi keje belambak ni.. ade hati lagi nak merayapp hahha

Norliza Nordin said...

@Diana Dy tulaa rase mesti ade gak kot..

Norliza Nordin said...

@yanie yusuf itulaa kak.. moga tak jem dahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...