Saturday, July 29, 2017

Murtabak Singapore JD Muar Best

Setiap kali ade kat kampung, dah berkumpul ramai ramai tu pasti ade je idea nak makan ape, kalau balik kampung Melaka tu, mesti akan singgah ke Muar.. kadang tu, datang ke muar semata mata memang nak makan murtabak singapore kat Tanjung Agas Muar ni.. kalau korang nak tahu mane lokasi tepat untuk restoren ni, korang search je guna waze Restoren Murtabak Singapore JD.. Insya Allah nanti korang akan sampai di depan kedai, kedainye tepi jalan je, kalau dari arah Merlimau, sebelum sampai jambatan Muar yang pertama tu nanti korang akan nampak kedainya disebelah kiri..


Harga untuk murtabak special, untuk 4 orang makan RM19.00


Selain tu ni beberapa jenis saiz yang ada;
Besar super untuk 2-3orang makan RM13.00
Kecik atau regular untuk sorang makan RM8.00


Salam Perkenalan,

6 comments:

Eyqa Hasnan said...

Besarnya oii murtabak tu..

Lisa Nurulain said...

tak pernah makan murtabak ... rasa dia mcm mana ? mcm roti sardin ke ?

mama tisya said...

meriah tgk murtabak spore tu

Norliza Nordin said...

@Eyqa Hasnan besar memang puas makan

Norliza Nordin said...

@Lisa Nurulain murtabak ni dengan daging.. kalau pernah makan murtabak, die same je.. cume yg singapore ni lagi sedap kot hihihi

Norliza Nordin said...

@mama tisya sedap kak hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...