Tuesday, August 29, 2017

Department's Birthday Celebration & Pot Luck Raya

Kalau tadi kite dah update pasal birthday celebration, ni ade lagi satu cerita yang tertinggal nak update. Lepas raya aritu tu naik keje seminggu camtu pastu kiteorang satu department buat birthday celebration combined dengan Pot Luck untuk Hari Raya Aidilfitri sekali..


Alang alang semua tengah mood raya dan tengah semangat makan, so kite tambahkan lagi berat badan masing masingg dengan pesta makan sempena dua event ni.. hihihi


Sebelum tu kite tunjuk dulu video suasana sebelum majlis bermulaa


Macam biasa, sambil prepare ape yang patut haruslaa kite berselfie sekali kann..


Bila semua dah ready harusla kite berkumpul sambil tunggu besday girls dan besday boy blow the cakes..


Sempat lagi tu berselfie sambil nak amek makanan.. hihihi


Dah ambek semua makanan yang nak dimakan, kite berkumpul di workstation kite pulak..


Kat workstation pun nak berselfie lagi, maklumlaa ni semua kenangan ni nanti.. hihihi


Tak puas lagi bergambar tu, kite bergambar kat tempat pulakk.. hihihi


Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

Mkn, wefie mmg syok btul kn.. Akak aritu kt opis pn Ada 4 level.. 3 dr padanya wat open department raya.. Mmg mkn saje la

Akif Imtiyaz said...

Seronoknya dapat kumpul ramai2 ..bukan selalu blh camni kan hehehe..asyik kije je sesekali nk gak lepak2 layan mkn2 gini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...