Tuesday, August 08, 2017

MGKT Chinese New Year Luncheon 2017

Okee sabtu aritu kami ade dinner, buat kat area Sunway Piramid jugak, baru perasan yang cerita CNY aritu tak update lagii.. memandangkan tempat sebelah sebelah aje dengan dinner aritu, so kite update arini ye..


macam biasa kalau ade event makan makan macam ni, biasanye company akan sediakan bus. so aritu kire kami satu opis keluar outinglaa.. hihihi


tahun ni cny kite buat makan makan kat Sunway Pyramid Convention Centre.. dari bangunan convention tu bole nampak dengan jelas keadaan kat dalam Sunway Lagoon.. time keje pun kemain ramai oii yang bermandi manda kat situ.. sonoknye nengokk kann hihihi


Ape entah nama biskut ni, setiap kali cny mesti tak sabar nak bukak biskut ni.. nak nengok ape "ramalan" yang ada untuk tahun ni.. hahaha tadelaa percaya sangat dengan kertas tu, cume saje suke suke nak nengok hihihi


biasanya 2 ke 3 jam ade kat situ nanti bus dah ade, so kenalaa balik opis balik buat keje semulaaa..


Tapi masa yang ade tu kami dok perabiskan bergambar jelaa.. 


Sambil sambil tunggu bus sampai, boleh nengok orang main ice-scating pulakk


Bus dah sampai pun sempat lagi nak amek gambar ye tak.. hihihi.. okee bus ni tunggu kami kat depan lobby hotel, tempat kami dinner aritu.. so dekat dekat ajelaa tempat event kami ni hihihi


dalam bus pun sempat lagi bergambar.. hihihi semua ni kenangan ni weii hahaha



Salam Perkenalan,

3 comments:

I am LZ said...

Alangkah best bila ada event makan-makan.. Mesti meriah sebab pergi sekali dengan gang.. Best, I like..

mama tisya said...

Hah siap disediakn bas ye.. Syok la

Fuzy Hamid said...

meriahnyerr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...