Wednesday, February 13, 2013

Bercuti Di Bukit Merah | Part 1

 Kan aritu aku ade story yang aku nak pergi bercuti yang konon-konon ke utara sket tu kan.. kalau nak tahu, kami pergi Bukit Merah. Sebulan sebelum nak pergi kami dah booking dah pakej untuk ke sini.
Papepun, dah sampai mesti lah berposing sane sini kan.. 
Kami sampai Bukit Merah jam 11 pagi rasenye. Cuace time ni memang sangat panas. Memandangkan kami kene check in pukul 3 petang, so kami jenjalan dulu sementara nak tunggu boleh check in tu
Destinasi pertama kami adalah tempat menjual souvenir. Dah tahu pasni jadual kami pack dengan aktiviti kat sane, so kami pergi beli "buah tangan" je dulu. Dan aku cam biasalah mesti nak cari FM je..
Kami pergi time CNY ritu. Memang peak sesion. Sesak sane sini. Tapi nak buat cmne kan, time tu je semua cuti panjang.. ^^
Sementara nak tunggu pukul 3 petang nak check in hotel tu, sempat gak kami main game.
Alhamdulillah, luck orang preggy! ^^
Dan yang ini untung si kakak. Dapat small gift! ^^
 Pastu kami men bumper car pulak..
Lepas men bumper car, icik abam try naseb dengan masuk contest kutip manik.
 Okeh, setakat ni jelah aku mampu story untuk hari ni. Nanti aku sambung lagi..^^

[Catatan : bersambung.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

pi dah aritu mang besh!

Norliza Nordin said...

byk aktiviti bole buat kt sane.. tu yg best.. tp kalu nk dtg time xrmai org lg best kot.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...