Saturday, February 09, 2013

Photoshoot

DVD ngan frame photoshoot ritu dah lame dah dapat. Tapi gambar-gambar photoshoot tu belum sempat nak upload kat dalam blog. Nak tapis-tapis dulu gambar yang ade. Kalau masuk semua gambar-gambar tu konpem muak lak korg nengok nanti. hehhehe
dvd
Frame

Memang ade niat nak update dalam mase terdekat. Tapi nanti Insya Allah aku upload lepas CNY. Gambar sanding pun teringin nak upload sekali. Saje bile busan-busan leh bukak blog nengok gambar-gambar lame kan
[Catatan : kenangan sendiri.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

baru kawen ke? ingatkan lama dah...

Norliza Nordin said...

kawen bulan 12 2012..ni bukan gambar pre-wedding yg official. yang official kt sini.
http://sinarcintaku.blogspot.com/2012/03/outdoor-wedding-photos.html

Gambar kawen mmg de tak masuk sgt lg dlm blog ni. sbb xsmpat nk tapis2 lgi.. hehhe.. nt teringin gak nk update gmbr kawen yg xupload lg tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...