Friday, March 30, 2018

Selamat Pengantin Baru BFF!

Lepas je update entri sebelum ni, ramai jugak yang pm tanye, job ape yang icik abam selalu buat. Okee memane yang tak friends dengan kite kat fesbuk or IG memang tak tahulaa kot. Sebenarnye, ape ape event yang icik abam masuk kite akan update terus dalam dua media sosial ni, kire mane mane yang nak tahu aktiviti kami yang updated boleh je nengok kat dua tempat tu, kite akan update gambar dan video sekali.. kat blog ni je yang lambat sikit update nye hihihi


Kenduri kawen bff kite ni adalah job terakhir yang icik abam grab selepas tahu bininya mengandung. Yelaa bila tahu bininya mengandung, memang icik abam dah slow dan stop aktiviti aktiviti yang lain, konon nak fokus pada pregnancy ni, maklumlaa 6 tahun nunggu berita ni, so kenalaa fokus lebihkannn hihihi


Sebelum kite update pasal job icik abam ni, kite cerita dulu pasal wedding ni ye, ni adalah wedding bff mase zaman utm dulu, selalu icik abam dapat job untuk perform dari pengantin nilaa, salah satunye dapat job untuk perform di Makan Malam JPPH. Time show ni icik abam solo je, tak bawak ahli band yang lain.


Kite tunjuk dulu gambar gambar dengan bff yang lain. Time kenduri macamnilaa yang dapat berjumpa pun kann.. kalau tak masing masing busy dengan aktiviti keluarga.


Bergambar dengan pengantin pulak...


seterusnya kita tepeklaa sekeping gambar icik abam mase buat performance kat kenduri kawen bff ni, untuk sebarang tempahan bolehlaa contact kami ye.. nak gaklaa promote kann hihihi

Looking for vocalist or band performance?...... 👇👇👇👇👇
🎤 Birthday
🎤 Corporate
🎤 Dinner
🎤 Event
🎤 Wedding

We are, without doubt, your smartest choice.
☎ 017 666 3087
📩 munirkhalilofficial@yahoo.com
💻 FB : Munir Khalil Official
https://www.facebook.com/munirkhalilofficial
📷 IG : Instagram : @munirkhalilofficial
https://www.instagram.com/munirkhalilofficial
🎥 Youtube : Munir Khalil Official
https://www.youtube.com/channel/UC3RqLdFb2UmCpjDWTxRWQcQ

📢 Contact us now for bookings to avoid disappointment! 😂
#munirkhalilofficial #vocalist #singer #weddingperformance #wedding #show #entertainerangel 🎤 #munirkhalilofficial #lifecoangel #loveduet #duetking #artist #singer #lifeco #lifecelloptimization


Untuk youtube bole subscribe kat link yang diberi di atas ye, kat situ kebanyakkan video show icik abam ade upload kat situ. Manakala untuk facebook pulak, bolelaa korang like pagi Munir Khalil Official ni ye, kot ade member member yang memerlukan performer mase wedding dorang ke, atau ape ape event yang sesuai, contact je kami, kite deal sampai jadi ye, harga kasih sayang tu yang pasti hihihi tapi sebut je dapat tahu dari blog ni.. kikiki


Salam Perkenalan,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...