Wednesday, April 18, 2018

Celebrate Birthday Lady Boss

Lame rasenye tak update pasal celebrate birthday kat opis ni, kalau dulu memang rajin je update setiap kali ade makan makan sempena birthday birthday orang ni, tapi ni disebabkan dah tak boleh nak bedal bende benda manis so dah jarang sikit nak update hihihi


Kalini bukan celebrate birthday yang quarterly punya, ni celebrate birthday untuk lady boss, so special sikit.. tapi makanan tade laa meriah nau, cukuplaa sekadar untuk minum petang..


Dorang siap buatkan gubahan bunga untuk birthday girl.. cantik dan kreatif..


Ape apepun kite suruh birthday girl blow the cakes dulu..


dah siap blow kite potong kek pulak, lepas tu baru boleh makan hihihi.. makyong aim ayam goreng je time tu.. maklumlaa dah petang petang memang dah mula rase lapar.. hihihi



Ni video yang sempat direcord masa nyanyi lagu birthday untuk birthday girl..


Salam Perkenalan,

1 comment:

Farahain ZFA said...

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...