Friday, January 25, 2019

Photoshoot & Interview Bersama Team Everro

Rezeki datang dalam pelbagai bentuk. Alhamdulillah! kalau nak makan gaji semata sekarang ni memang tak boleh sangat, lagi lagi dah ada anak ni, banyak tanggungan dan banyak jugak benda yang perlu disediakan. Insya Allah benda baik, cara baik, buat baik, doa je yang baik baik.. akan dapat baik baikkk je! Aamiiin..


Walaupun cerita ni dahh agak lame tapi still nak update, Insya Allah setiap entri ada pembaharuan yang baik. Kalau dulu entri Sign agreement tu adalah permulaan icik abam berkecimpung dalam team ni. so ni adalah next step selepas dari itu.. time ni baru baru mengandungkan Audya. Alhamdulillah inilaa dinamakan rezeki baby hihihi


Setelah setahun jadi ambassador, icik abam langkah ke next step lagi. Untuk cerita ni nanti kita update ye, sekarang ni, kita cerita pasal aktiviti aktiviti setelah jadi ambassador.. hihihi


Make-up untuk sesi photo-shoot dan interview. Time ni mummy dah mula tak larat dah nak berjalan. so amek gambar pun dari jauh aje hihihi.. Time mengandungkan Audya memang banyak sakit sakit kaki, tu yang tak larat nak berjalan sane sini..


ni pun nyaris nyaris malas nak ikut icik abam untuk session ni, tapi disebabkan icik abam tak bagi tinggal rumah sensorang terpaksa laa jugak diheretnyeee hihihi


Sooo inilaa cerita dan gambar disebalik tabirnya.. 


Selesai photoshoot ada interview session pulak. Sapa nak nengok video time interview ni boleh ke link Facebook Munir Khalil Official, dalam tu je yang sempat diupdate time tu.. maklumlaa admin page dan youtube tu adalah bini sendirikk so bila bini tak larat itu jelaa mampunyaa.. nak tunggu icik abam sendirik update memang berjamanlaa jawabnye.. hahaha


Dah selesai sesi photo-shoot, sesi interview pulak.. susah jugak sebenarnya buat sesi interview ni, banyak kali gaklaa percubaan.. hihihi


Nilaa hasilnya gambar yang diambil oleh photographer..


Kita tepekla sekeping gambar bersama eMarine, sensorang dan gambar keseluruhan ambassador yang ade.. 


Ade tak yang kenal mereka-mereka ni??? kebanyakkan dorang ni adalah artis dan public figure. Selalu masuk tv jugakk.. icik abam je belum lagiii hihihi


Last sekali haruslaa tepek kami kami yang dibelakang tabir ni hihihi




Salam Perkenalan,

1 comment:

Azni said...

Wahhhh .. pasnih abam
Jadi retisss lah yer... hehhehe nnt org mintak sign

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...