Friday, July 27, 2012

Menang Album 'Koleksi Nasyid Tersohor'

Alhamdulillah, sempena hari Jumaat di dalam bulan Ramadhan yg mulia ini, Pihak Suria FM telah mengadakan satu contest dan 3 album 'Koleksi Nasyid Tersohor' sumbangan Univesal Music akan diberikan kepada pemenang terpilih yg berjaya menjawab soalan dgn betul berserta slogan yg kreatif.

Alhamdulillah, 3 daripada pemenang itu adalah aku dan icik abam. So pani dapat 2 Album! ^^ 

Thanks Suria FM dan Univesal Music. Kepada yang nak menang jugak, jom rajin-rajin kan diri buka page Disini sebab banyak contest boleh join dan boleh menang macam-macam hadiah! ^^

[Catatan : 3 hadiah tak dapat lagi!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Hamzah said...

ishhh dapat hadiah lagi???? rajinlah liza ni join contest...jeles pulak...hehehe...

Norliza Nordin said...

@Haryati Hamzah hehehe.. ahah.. sesaje je join.. busan busan tade keje.. tp adiah sume besa2 je.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...