Thursday, February 21, 2013

Exclusive Preview Screening Filem Dark Skies

Kami dapat 2 tiket untuk filem Dark Skies ni. Lepas keje terus je berlari ke Tropicana City Mall. Sebab mase register dari pukul 7petang sampai 8.30 malam je

Tapi disebabkan tempat keje aku dekat situ, so tepat kul7 je aku dah beratur nak amek tiket tu.
Perasan tak aku tersengih time nak amek tiket tu?? Okeh, kalau korang nak tahu, aku bukan saje-saje nak sengih ye. Aku sengih dan tergelak bile kakak kat kaunter tu cakap kat aku.. "seronoknye kan dapat tengok wayang free hari-hari". hohoho

Haaa, tu pasal la aku tersengih sebab dengar kate-kate die tu. Nampak sangat die dah cam sangat dah aku kan. hohohoho
Pose dari tuan tanah. Untuk pengetahuan korang, aku xnengok pun cerita ni. Lepas je amek tiket tetibe je kami ade hal. So xsempat nak nengok citer tu walau pun tiket dah ade kat tangan. huhuhu

So disebabkan tak nengok cerita ni, aku xpatlah nak bagi bape bintang untuk filem ni ye. Sinopsis: Filem ini berkisahkan seorang makhluk asing yang menyamar sebagai manusia dan seorang budak lelaki yang akan diculik. Pasangan yang janggal ini harus bekerjasama untuk menyelamatkan diri.

Thanks Cinema Online. Jangan tak bagi tiket kat saya lak pasni ye walaupun tahu saya selalu dapat tiket free ni.. hehhe
[Catatan : alhamdulillah rezeki.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

camne bley tgk wayang free je ni??? hihi

Norliza Nordin said...

awak bole pegi kat web cinema online. situ ade contest byk.. good luck! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...