Tuesday, August 15, 2017

Alhamdulillah, #BSNBelanjaMakan

Alhamdulillah, rezeki bercontest. Sekarang mood totally down, tak mampu nak join contest dahh, tak mampu nak blogwalking semuaaa, bak kate, semualaa tak mampu.. tapi entri ni update pun tak tahulaa macam mana ade kekuatan terupdate pulakk hihihi.. Maybe sambil sambil nak hilangkan beban dalam pale otak ni kot.. Yelaa sape tak suka hadiah kan? so kalau cerita pasal hadiah maybe mood okeelaa kan hihihi


Lagi cara nak hilangkan stresss.. Opkos dengan makan makanan kegemaran kite yetakkk.. Untung dapat voucher ni, so dapatlaa jugak lepaskan stress dan nikmati makanan yang dah lame kite tak makan ni. Sushi!! febret pulak tu kannn hihihi


Stress stress pun tetap mampu amek gambar tu.. salute gile kat diri sendiri hahaha.. walaupun bergegar dan gambar tak bape nak cantik, kite tepek gakk kat sini yee.. hahaha


Sambil makan ni dah terpikir nak join contest dah.. sebab kalau makan lebih RM50 kat sini korang boleh join contest dan ade peluang untuk menang percutian ke Hokaidooo..


So ape lagiiii.. jomlaa kite melantak demi nak menang tiket ke Hokkaido tuuu.. :p kalau menang Ya Allah, konpemmm semua stress hilang, yelaa dapat bercutiiii kann 


Sebenarnye banyak je lagi yang kite bedal malam tadi, tapi biasalaa mood swing kann, so tak bape fokus amek gambar tu, jadilaa gambar gambar ni je yang ade sebagai menaikkan mood untuk update arini..


Okee yang ni rugi ye kalau korang tak merasa.. Durian mochi ice-cream yang sedap sangaaattt!


Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

lama xmkn kt sushiking..syok la mkn guna voucher menang contest, jimat duit kn

Norliza Nordin said...

@mama tisya makanan febret lak tu.. syioklaa hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...