Monday, August 14, 2017

Molten Chocolate Cafe | Dataran Pahlawan Melaka

Adoiyaaiii waktu waktu gini cerita pasal coklat memang rase nak balik aje tak nak buat keje dahh kat opis ni haa hahhaha.. lagi pulak weekend aritu memang terperuk kat rumah aje, langsung tak keluar, icik abam jelaa keluar pergi dinner then kite ni hanya duduk rumah kemas kemas barang packing nak pindah nanti.. huh, siyes sakit sakit pinggang datang keje arini.. huhuhu


Molten Chocolate ni adik beradik DipNDip kot.. hahha chocolate dan konsep kedainye hampir same dengan Dip n Dip je.. nak kate darisegi rase, same je sedapppnye, dan darisegi harga pulak, punn lebih kurang same mahal je hahaha..


tapi kalau bende mahal tapiii sedap memang berbaloilaa kan.. cumenye tak boleh selalu sangat pekenalaa kann, aje rabak poket icik abam asek makan coklat je le pulak.. nanti makan makan gemok pulakk hihihi


Bagi kite ni antara menu yang paling murah kat sini.. Chocolate waffle, boleh pilih nak ade eskrem atau takk..


Okee, macam biasalaa kan, sambil sambil tunggu makanan yang diorder sampai haruslaa snap sane snap sini dulu kannn  hihihi


Sambil sambil tu ade pulak drama sebabak si ebot ni dengan pakngahnye.. Dah macam anak pakngah je haa.. asek nak berkepit aje.. huhuhu


Kemain sonok dan ala ala jakun haa nengok coklat diserve camtu hahha


Tadaaa... dan ini hasilnye hihihi


Dah name pun pergi kedai chocolate, haruslaa makan coklat minum pun coklat kann.. pastu haa ambekk, tetap nak cari air putih pastu hihihi


Ni antara menu yang kami order..


Nasib kami berempat, pastu adik kite yang sorang tu memang hantuuu coklat, so nasib baik ade orang boleh perabiskan hihihi


ni kite tepek resit, memang suke tepek resit bukan ape, saje nak buat review akan datanggg..


Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

dapnye dessert2 tu ala2 dip n dip ...skali skala bole la kn hehe

Norliza Nordin said...

@mama tisya aah.. same tapi tak serupa hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...