Saturday, August 12, 2017

Sinar CintaKu Dalam JiwaMu

Okee ni semua gara gara mood mengemas rumah dah datanggg, tapi yang tak bape nak bagusnye camnilaa haa, kemas ke mane, tetibe mood nak update blog pulak datang kannn hahhaha..


Mula dengan kemas album album lama, memang jadi keje mengimbau kenanganlaa kann, dah dua jam hadap gambar je haa.. Nengok negok kad kawen ada, kad anniversary ade, nota cintan cintun pun ada, tu semua time zaman zaman mula mula kena tinggal time icik abam outstation. Duluuu, tak biasa lagi, cengginilaa kannn.. Kalau sekarang kena tinggal? Hahhah memang tadelaa gini kann..


Kemain ayat ayat icik abam tu kannn hihi so suwittt angattt! Hahhaha


Okee sajelaa nak kabauu, sinilaa bermulanya mood nak berblogging, konon nak catit segala bagai kenangan suka duka kami berduaa.. Semoga hubungan kami ni kekal selamanya dan mood nak berblogging tu pun dapat diteruskan dengan update bende benda yang indahh kat sini..  Insya Allah 


Salam Perkenalan,

4 comments:

mama tisya said...

bila kemas2 sure jmpa brg2 lama sure terkenang2 kn hehe

mama arif said...

Sweet moment last forever =)

Semoga terus bahagia bercinta hingga ke syurga =)

blogwalking here. =)
Jemput singgah >> www.ceritahuda.com

Norliza Nordin said...

@mama tisya jadi lambatlaa mengemas hihihi

Norliza Nordin said...

@mama arif Amin3.. Thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...