Tuesday, June 05, 2012

Jenjalan KL Tower & KLCC

 Okey, entry ni dibuat khas untuk tatapan Papa & Mama kakak. Arini dah masuk hari ke-3 dah kakak kat rumah Mak ngah & Pak ngah. Semuanye ok-ok belaka. Don't worry! ^_^

Malam tadi kakak pergi jalan-jalan KL. tapi tahu-tahu je lah peel die, duduk dalam kete je nak tido, dapat pergi tempat sikit-sikit je sebab die ngadu ..."kakak, ngantok sikit je ni"... ayat die.. Lagi pulak candu die tertinggal kat rumah, padahal dah tersedia dah. huhuhu

So mama & papa kakak tengok jela gambar yang ade ye.. tak banyak amek gambar pun. Cekidaut! ^_^
Sebenarnye, kat KLCC ade KL International Music & Light Festival dari 4-8 June 2012. So kepade yang nak tahu lebih lanjut boleh klik gambar di atas tu. ^_^
Masing-masing semua muke ngantok benaunye.. huhuhu

Last sekali, pose dari kakak! :p

[Catatan : Peminat Mia Sara Nasuha.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

3 comments:

Haryati::Faizal said...

lama tak menjenguk KLCC, sejak2 pindah p utara ni...rindu plak bila tgk gamba ni.

Norliza Nordin said...

@Haryati::Faizal kami pun jaranggak pegi KLCC, ni saje bawak niece jenjalan KL

Mariyam Nabella Ishak said...

nak lagi best dtg mlm 8/6.. lg gempak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...