Thursday, June 14, 2012

Kelip-kelip Kampung Kuantan

Kami pergi Kampung Kuantan ni dah lame dah, 27hb Mei yang lepas, sebenarnye, dah lame dah pasang niat nak pergi nengok kelip-kelip tapi baru hari tu berkesempatan nak pergi. ^_^ 

tapi, time tu kami tak pergi berdua, mak mentua dengan anak sedare Icik Abam ikut sekali. niat hati memang nak sangat nengok kelip-kelip, tapi bile da tengok sampan ngan sungai, jadi takut pulak. lagi-lagi kawasan tempat tu memang gelap. mahu tak tidur malam budak-budak ni kang. aku pun same nanti! so disebabkan masing-masing takut nak naik sampan tu, maka nengok jela orang naik sampan dari jauh!. hihihi

korang cekidaut dulu gambar-gambar yang ade ye.
 time kami datang tu, memang dah ramai dah yang beratur tunggu turn nak naik sampan.
kami nengok dari jauh je kelip-kelip ni! kalau nengok dekat-dekat mesti cantik! ^_^
untuk keterangan lanjut berkaitan Kelip-kelip Kampung Kuantan, boleh klik Disini dan Disini
sebenarnye, time kami sampai kat Kg Kuantan tu, budak-budak ni tengah tidur, yang kakak pulak tak mahu mangun sebab tengah syok tidur kot. hehehe.. Last-last paklang nye kejutkan dengan care camni... "mangun mangun kakak, kite beli vitagen jom!" akhirnye, berjaye juga kejutkan. hehehe.. tak ade vitagen, eskrem die amek! :p
okeh, sebelum balik, haruslah bergambar kat pintu gerbang! :p

[Catatan : Icik Abam ajak pergi lagi!.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

Haryati::Faizal said...

walaupun dok dkt ngan kuala selangor tp tak penah pi pun kg kuantan tu hehehe...bley tak?

Norliza Nordin said...

@Haryati::Faizalhehehe..yeke.. sy mmg nak sgt pegi...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...