Friday, September 21, 2012

Pra-tonton Filem "The Raid"

 Rabu lepas kami berpeluang nengok Pra-tonton Filem The Raid -Redemption- di Cathay Cineplexes e@Curve. Kami dapat 2 keping free tiket setiap seorang. So kami pergi berempat. Eh cilap berlima. (termasuk dak metot comel kaki wayang tue! ^^)
Sebelum aku tunjuk gambar lebih banyak, korang saksikan preview cerita ni dulu okee. Untuk filem ni aku bagi 5 Bintang! terbaik! aku suke cerita ni.

Rating : ★ 
 
 so kepade sesiapa yang sukakan cerita yang penuh aksi, filem ni memang sesuai untuk korang! ^^

General Release Date: 20 September 2012
Thanks Tupai.com. Pani boleh nengok filem Gangster dan Untuk Tiga Hari lak. ^^
 Icik abam bergambar dengan tiket wayang yang dimenanginya! ^^
Bergambar depan pintu masuk wayang, nak tunggu Hall No.7 menyala, nak rebut seat yang best! sebab tiket yang kami dapat tu free seat! ^^
 Okee, dah dapat seat. Kami pilih couple seat. Belakang sekali, tepi. ^^

[Catatan : Nak beli kamera.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

DAIRI FARISHA said...

bestnye!! tiket free tu dpt cm ne?

Norliza Nordin said...

@DAIRI FARISHA mmg best. dapat free kate kan. bole usha page tupai ngn cinema online, kat situ dorg ade buat contest. boleh join.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...