Tuesday, September 11, 2012

Selamat Pengantin Baru

Baru nak update walaupun dah hampir 2 minggu berlalu. Aku mula kan dengan gambar-gambar di sebalik tabir sepanjang majlis perkahwinan adik aku ni. ^^
Masing-masing sibuk nak buat papan tanda. 
Sorang tu adalah icik abam dan sorang lagi tu abg ipar aku. memasing nak tunjuk rajin depan ibu mentua. hahahahha ^^
 Yang ni pulak sibuk nak potong bunga rampai. adik lelaki aku tu pun same sibuk merajinkan diri. hihihi :p
Dah setel buat bunga rampai, siapkan gubahan yang masih belum selesai. Dah die aje yang kretip, suruh die ajela.. hihihi ^^

Okee, semua gambar-gambar di atas berlaku pada malam sebelum majlis. Jom cekidaut gambar di pagi majlis pulak. ^^
Haritu xpuas naik pelamin, so, naik pelamin dorang dulu. kami yang merasmikan pelamin dorang tu. hehehe, jangan marah nanti kena jual! :p
Kami lagi. :)
Geng asek bergado rebut main game! haishhhh 
 Pagi tu, banyak gambar kami berposing aje. hahaha.. gambar kami je yang lebih! :p
  Gambar ni pulak, time akad nikah

Tok hakim pulak yang salah akad, tu kene 2nd round akad. hehehe.. nengok video di atas
 Makan beradab
Selamat pengantin baru angah ucapakan, semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. ^^
Peace! ^^

Okee, tu aje gambar yang ada. yang belah lelaki punye majlis akan diupdate entry akan datang ye pengantin. :)

*Baru perasan, entry utk majlis persandingan sendiri belum update.  ekekeke

[Catatan : Tahniah!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

DAIRI FARISHA said...

cantik!!! purple pink! tahniah pada adik awak :)

Norliza Nordin said...

@DAIRI FARISHA Thanks! Belah lelaki hijau pink pulak.. hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...