Thursday, September 06, 2012

Hari Kedua dan hari seterusnya di Seri Pacific Hotel

Cerita untuk hari kedua ni, aku mulakan dengan gambar makanan.
Nasi Lemak Pandan
 Yummy! @_@
Dah kenyang naik bilik semula, sambung tido! terbaikkk hahahah
Muke riang kekenyangan! ekeke

Lepas je makan, sehari suntuk kami duduk dalam bilik aje, malas nak kuar.

Tak tahu nak cerita ape pasal hari kedua dan ketiga ni. ekekeke :p
Hari tu, penat nengok staff dorang buat room service je. hahahha.. penat ke kalau setakat nengok aje?? Penat jugak lah kan. hahahaha.

memang best lah kalau ade yang tolong kemas tetiap hari kat rumah macam ni kan. :)
okee, ni keadaan dah siap dikemas. ^^

Gambar seterusnya adalah gambar gedik santai kami berdua kat dalam bilik. Al-maklumlah, dah tak de keje kami main snap snap lah kan. kalau rase tak sanggup nak nengok, korang scroll cepat-cepat tau. i'm sorry! ^^
 ok, tu je nak tunjuk
okee, ni gambar hari ketiga. dah nak check out! habis dah cerita. hehehehe

 [Catatan : sekian!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

seronok dapat berbulan madu lagi yee...dapat pulak hotel yg beshhh...

Norliza Nordin said...

@Haryati Faizal ahah sonok gakla.. makan pun free.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...