Friday, September 07, 2012

The Expendables 2

Aku nengok cerita ni hasil dari memang peraduan yang dianjurkan oleh R U Ready. Sebenarnya tiket ni valid sampai bulan 11. Disebabkan icik abam nak sangat nengok The Expandables 2, so aku gunalah tiket ni. ^^
Rating : ★   
Bagi aku cerita ni sangat best! Aku bagi 5 bintang untuk filem ni.

Atas permintaan penaja, aku dah kongsikan gambar kenangan sebab menang tiket ni. Boleh klik Disini. Thanks lagi sekali buat penaja! ^^

[Catatan : korang pun mesti dah nengok kan!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

macam beshh je....citer ni..lama tak tgk movie...

Norliza Nordin said...

@Haryati Faizal mmg best! byk hero2 berlakon! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...