Friday, October 19, 2012

Cerita Sedih | Filem Untuk 3 Hari

Untuk Filem ni aku tak tahu nak bagi berapa bintang! sebab ape??? hukhukhukhuk


Sebab kami tak pergi nengok pun lagi. Last week konon-konon nak pergi nengok, tapi rupenye dah abes dah citer tu. huuhuhu


Untuk filem ni kami dapat tiket free, tapi disebabkan keadaan cuaca dan masa yang tak mengizinkan, tu yang delay-delay nak tengok sehingga cerita nye abes kat panggung! hukhuk.. dah nasebbbb =)

*termasuk cerita ni, dah 9 cerita terlepas. tapi naseb baik 2 cerita dah bagi kat orang siap2. T_T

 [Catatan : Keciwaaa]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

Haryati Faizal said...

alaa...ruginya tk dpt tengok...

Norliza Nordin said...

@Haryati Faizal tulaaa.. hukhuk

Ct-Maryam said...

aku da ngk.. mus da siap donlod da kat umah.. nak ngk meh le dtg umah.. tgk wayang kat umah lg best leh baring2.. :p

Norliza Nordin said...

@Ct-Maryam bestnyee...aku ni terlepas nk ngk..hukhuk

weiii, sedap giler chezzy wedges... teringat-ringat lg ni.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...