Monday, October 01, 2012

Kami ke Giant

 Ini cerita hujung minggu yang lepas, disebabkan mak mentua dan adik ipar nak berhujung minggu di rumah kami, kami pegi la giant kejap untuk beli barang-barang dapur. ^^
antara keperluan yang dah abes dirumah. ^^
 icik abam kalau tak amek eskrem memang tak sah! :p
ikut orang lelaki shopping barang dapur lagi letih benarnye, letih nak kejar dorang-dorang ni. kite baru nak belek-belek, tup tup dah lesap je. so tepakse lah mengekor aje deme-deme ni kalau tak konpem hilang. huhuhu

Berikut adalah aksi yang sempat aku snap. Dan dinasihatkan supaya korang-korang semua tak ikut aksi-aksi icik abam ni ye. ^^
 ni la gaye icik abam kalau berjumpa dengan trolley! aduyaiii :)

*kalau ramai orang perangai macam icik abam ni, kompen jahanam trolley. :p

  [Catatan : Giant Batu 9.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

erin.suhaimin said...

patut la alignment troley larik..sbb munir la hi.. :P

Norliza Nordin said...

@erin.suhaimin yela tu.... hehehe, tapi die bile amek trolley check dl mne yg ok. tak okeh die tak amek, so yg okeh abes dikejekannye.. huh ;)

Haryati Faizal said...

tak larat nak jalan dah kot...

Norliza Nordin said...

@Haryati Faizal hehehe bukan xlarat, tp mmg dah peragai cmtu, die suke "meluncur" gune trolley tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...