Wednesday, March 19, 2014

Sushi King RM3 Bonanza 2014

 Okee dah namepun time bonanza konpem-konpem ramai yang datang serbu. Haa.. ambek, kemain panjang lagi "Q".. hihihi
 2-3 hari ni semua pakat serbu Sushi King ajela kan. Ini semua sebab Bonanza RM3 untuk setiap pinggan ^^
 Okee kepada penggemar Sushi yang berada di KL, Selangor dan Kelantan, skang ni tengah Bonanza dari 17 Mac hingga 20 Mac 2014. So maknenye, sape yang belum pegi lagi tu esok adalah hari terakhir Bonanza ye kawan-kawan ^^
 Ape-apepun kene baca syarat-syaratnye dulu ye kalau nak "Bonanza Time" ni 

 Ni antara yang kami sempat rembat selama 45minit

 Sambil makan sambil ber'selfie'.. hihihi
Cukuplaa 10pinggan untuk kami berdua. 

Kira sikit la nikan.. Sebab aku nengok ade satu group tu datang 5 orang 64pinggan dorang makan. Haa ape korang rase??? hikhikhik
Time Bonanza ni dengan kad member kite dapat 10% untuk air sahaja

[Catatan : Frust egg tadak]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

DIARI FARISHA said...

ade dengar tentang bonanza ni..tapi kite xminat sushi..huhu

Norliza Nordin said...

owh yelaa.. same macam icik abam die pun tak minat, tapi dah mengikut tu makan jugakla die.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...