Monday, March 17, 2014

Kopak Duit Servis Kereta

Okee ini kisah bulan lepas, bulan februari ni adalah bulan kocek rabak. Mahu taknye, untuk si dugong ni aje hampir 3k kami keluarkan untuk Road tax, Insurance dan services die. huhuhuhu
Macam biasa kalau nak services si dugong ni icik abam yang akan hantar. Die kuar opis jap pegi anta kat pusat servis pastu petang kang lepas amek aku kat opis baru kami same-same amek si dugong ni
Kami dari opis opkosla merempitkan, so bila nak balik aku pilih bawak moto. Korang tahu ajela keadaan jalan yang jem, opkos aku lagi selesa menyelit guna motor
Dan si dugong ni biar icik abam yang bawak. Die lagi power bab menyelit-menyelit ni  kalau nak dibandingkan dengan aku. hihihi
Ni dia barang-barang yang kene tukar. Total service RM800++. Larii bajet nak jenjalan jauh sikit. Tu yang sempat ke PD aje. Jadilaaa... hukhuk

[Catatan : KM112 000]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

3 comments:

Haryati Faizal said...

penat gak ye....RM...RM...

Norliza Nordin said...

ahahh... penat penat.. hihih

Norliza Nordin said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...