Tuesday, July 31, 2012

Sudah Pilih Tarikh

Ceh ceh.. tarikh ape yang dah pilih tu... kikiki. mesti ada yang nak tahu kan kan kan.. (perasan!) :p

Okee, mane-mane yang dah jadi kawan aku kat fesbuk dan yang dah follow blog ni, konpem korang dah tahu yang sejak due menjak ni aku ada menang beberapa contest. Mungkin berkat bulan ramadhan. Alhamdulillah!

Kepada yang tak tahu lagi tu, korang boleh lah tengok adiah ape yang aku menang dari contest-contest yang aku join tu. Kebanyakkannye aku menang sepanjang bulan ramadhan ni. Syukur! ^^

Antaranya:
  • Menang Hadiah Harian Betul ke Bohong?. Tapi untuk contest ni belum abes lagi, semua pemenang harian tengah berentap untuk menang adiah mingguan sekali gus nak menang adiah utama Percutian ke Langkawi selama 4 hari 3 malam (untuk 4 orang). Yang ini aku tgh target nak menang lagi! doakan ye. Insya Allah.
Eh eh, macam dah nak lari tajuk le pulak.. hahahha.. okee, okee, dari senarai hadiah yang aku menang tu, aku nak citerlah sikit pasal hadiah Set Penginapan tu, haa, citer ni lah yang berkaitan dengan tajuk. hahahha

Hari rabu yang lepas, aku ngan icik abam ade pegi Karangkraf untuk ambil "gift" kteorang tu. sebab menurut email yang aku dapat  Voucher berkenaan perlu dituntut sebelum 31 Julai 2012 iaitu hari ini. ngeh3
 Inilah voucher yang kteorang pegi amek tempoh hari.

Sambung balik cerita...

Keesokkan ari selepas amek voucher tu, aku serahkan bab calling-mencalling pihak hotel untuk proses booking tarikh kepada icik abam. Bab yang itu memang aku tak rajin. ^^

Disebabkan "gift" tu kteorang menang sekali dengan breakfast, so kteorang pilih date selepas bulan ramadhan iaitu dalam bulan raya. Icik Abam pilih hari Sabtu, Ahad dan Isnin. so isnin tu nanti kteorang pegi kerja dari sane la kan. hahahha...

Okeh tu je nak cerita. ^^

[Catatan : Berhoneymoon lagi la kami. ekeke]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

5 comments:

Haryati Faizal said...

ishh..jelesnye ai... Tahniah byk tau!!!

Norliza Nordin said...

@Haryati Faizal thanks byk2! ^^

Alin Marlini said...

rezeki ramadhan tu

Norliza Nordin said...

@Alin Marlini Alhamdulillah..^^

fiqah hamed said...

Jemput join GA ini..Akan tamat sekiranya sudah cukup 150 peserta..Hadiah semua barangan pos..Serious tak rugi join.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/exclusive-ramadhan-giveaway-by-kiera.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...