Monday, October 01, 2012

Skrin Kamera Pecah

Okee, rase cam dah lame sangat dah tak update blog, sebab mood masih tak stabil. Idea nak update blog pun tak ade. Hari-hari merengek kat icik abam nak beli kamera. tu je yang aku tahu. hukhuk


Macam mana skrin tu boleh pecah? Entahlah, tu je yang mampu aku jawab. kamera ni aku letak dalam handbag aje, bawak ke hulur ke hilir, maybe terhentak ke terhempap ke, tu yang skrin boleh pecah kot.


 Kamera dah tak ade, so camne nak update blog selalu kan. hukhuk



*Ade tak sape-sape tahu kat kedai mane murah dan cepat nak betulkan skrin kamera ni?

 [Catatan : Nak beli kamera.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...