Monday, February 22, 2016

Celebration Birthday Zafran & Mairah


Lagi sekali nak upload entri yang dah hampir basi. Eh eh, bukan entri ni saje yang lambat di update ye, entri entri akan datang ni pun bakal menceritakan story yang dah lame. hehhe


Ni kisah besday zafran dan mairah. Besday anak bff.


Ni cerita petang di besday zafran



Happy birthday Zafran, semoga membesar dengan sihat dan bijak hendaknye, next besday celebration jangan lupe ajak aunty uncle lagi ye.. hihihi




Sambil tu singgah rumah macik sedara icik abam kat rawang. Alang alang dah lalu time balik tu, singgah beli hamper bagi kat anak buah baru. Anak kepada sepupu icik abam. Sejak lahir tak sempat nak jenguk, so ade mase tu kite singgah jap



Malam tu pulak pergi besday anak sedara Nurul. Budak opismate aku, sekali bagi hadiah besday untuk Mairah yang dah tak lame lagi. Sonok pulak pergi besday party budak budak ni. Yelaa nampak meriah dan cantik je deko deko yang ade kannn.


Dekoration cantik, ape lagiii, macik tumpang bergambar jelaa ye..hehhe


Dulu mase kecik kecik macik tade celebrate birthday semeriah ni, so tumpang bergambar jadilaa kan..



Okee, haritu memang nak pecah perut makan saje. hehehe



Perkenalan,

2 comments:

nursyamimi md rofaii said...

duk blog walking, tertibe jmpa post birthday zafran.. hihihii bila lg aunty liza nk singgah rumah zafran??

Norliza Nordin said...

Heheh sori lambat nau baru nk update.. Hehhe.. Bile bonda buat makan makan nanti Insya Allah aunty uncle datanggg.. Hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...