Tuesday, May 22, 2012

1st Prize Paintball

Okeh, entry ni adalah sambungan dari entry Hari Bertuah Icik Abam
Pada hari sabtu yang lepas, Icik Abam ade pertandingan Paintball kat Bangi. Ini pertama kali Icik Abam masuk pertandingan Paintball.
Sebelum bermulanya perlawanan, mereka-mereka semua diberi taklimat. 
Sebenarnye, time taklimat tu, ahli pasukan Icik Abam yang lain belum sampai pun lagi. Kire Icik Abam sorang jela yang berjaya mendengar taklimat dari mula sampai akhir. Disebabkan ahli anggota lain datang lewat, sementara menunggu giliran perlawanan untuk team mereka, mereka adakan perbincangan antara mereka. Bincang pasal strategik la tuh agaknye. ^_^
Setelah abes berbincang, tiba giliran team mereka untuk memakai alatan-alatan perang yang telah disediakan
Sebelum pergi berperang sempat lagi aku amek gambar dorang bersama pasukan lawan dorang

Yang berdiri tu adalah anggota pasukan Icik Abam. Manakala yang mencangkung tu adalah ahli anggota pihak lawan. Nama pasukan Icik Abam adalah Ceti Halal. ^_^
Bile semua dah ready, kedua-dua pasukan dah boleh masuk gelanggang! ^_^
Semua dah ready, perlawanan pun bermula. Jika korang nak nengok cara dorang main, korang boleh nengok video kat bawah ni.
video
Ini merupakan game kedua bagi Ceti Halal. Game pertama dorang tak menang. Tapi Game kedua hingga ke-5 dorang menang je. Tu yang bawak balik Gold Medal tu. ^_^
Ok. ni merupakan aksi-aksi dorang selepas berjaya menghabiskan perlawanan sehingga bergelar Juara pada hari tu. ^_^
Sebelum tunjuk ape hadiah yang disediakan, aku tunjuk dulu ape yang Icik Abam dapat.. hehehe Setepek kat muke :p
Ni Antara hadiah yang disediakan. Jom cekidaut gambar-gambar ketika penyampaian hadiah

Tahniah buat Team Ceti Halal! ^_^
Dah penat main, mase untuk makan. Alhamdulillah. dah kenyang kteorang pun balik rumah masing-masing! ^_^

Sebelum akhiri entry kali ni, aku tunjukkan dulu gambar kami berdua.
The End!

[Catatan : Sengal kaki badan tak hilang lagi!]
Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...