Wednesday, October 09, 2013

Hantaran Kawen Kami

Memandangkan banyak gambar dalam blog ni dah hilang, termasuklaa gambar-gambar hantaran time tunang dulu, so aku carilah balik cd-cd lama untuk update balik gambar hantaran tersebut

Alang-alang mencari gambar hantaran time tunang, terjumpe le pulak gambar-gambar time kawen. Check-check rupanya banyak gambar time kawen kami dulu tak diupdate termasuk gambar hantaran kawen ni ^^

So untuk menjadi kenangan kami, aku update gambar hantaran-hantaran kami (dari pihak lelaki dan pihak perempuan) 

7 Barang hantaran ni adalah dari pihak lelaki untuk pihak perempuan
Yang ni pulak mas kawen

Pihak lelaki bawak 7 dulang, so kami balas dengan 9 dulang. Seterusnya gambar hantaran dari pihak perempuan untuk pihak lelaki pulak^^
 
 
 
 
Okee satu barang lagi photographer lupe nak ameklaa ni, aku pun dah lupe satu lg barang tu ape, kek kot..

Almaklumlaa kan cerita dah lame, so tak berapa nak ingat dah. Hantaran kawen kami simple saje sebab aku rase mase nak kawen tu terasa macam cepat sangat mase berlalu, nak hias cecantik macam Hantaran Tunang dulu pun tak dan
[Catatan : Cerita kawen]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Sally Samsaiman said...

simple je design..tap combination colour mmg cantik!

Norliza Nordin said...

memang sangat simple... sedihhh.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...