Wednesday, October 23, 2013

Teman Icik Abam Jamming

Okee ini kisah malam tadi, setelah beberapa hari cancel pegi studio, malam tadi jadi jugak icik abam masuk studio
Aku teman icik abam and the geng pegi studio jamming kat Danau Kota
Maafla ye, kesemua gambar icik abam ni aku amek dari belakang. Mane taknye, dah dorang membelakangkan aku, so sambil-sambil dengar dorang "menggoreng" gitar tu aku snap ajelah gambar dorang camtu. kehkehkeh

Okee, kat bawah ni ade beberapa video yang sempat aku record. Semua lagu-lagu ni dorang tengah test n error. Masing-masing tengah hentam kromok. Sape-sape rase nak dengar boleh la nengok video "warm-up" ni hihihih

Lagu Hanya Aku - Hyper Act

Lagu Gerhana - Kembara 
[Catatan : Good luck]


Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

minat menyanyi husband liza ye...

Norliza Nordin said...

haa kak..pantang nampak mic.. hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...