Wednesday, October 09, 2013

Gambar Di Blog Kena Curikk???

 Sekarangkan tengah heboh isu Wawa Zainal dan Aeril Zafrel kononnye telah menikah dan telah dikurniakan cahaya mata. Sahih ke tak cerita ni, aku sendiri tak tahu lagi jawapan die, tapi isu nye sekarang ni, baru aku perasan, yang gambar kat atas ni same benauuu dengan gambar yang aku amek. Cer korang compare kan, same ke idak dengan gambar kat bawah ni???

Nampak sekali imbas memang same kan. Dua kali nengok pun macam sama, Nengok lagi dan lagi, konpem memang sama! betul tak????
Alaa, tak kisah pun kalau nak amek, tapi mintak laaa izin dulu, takdela di chop sebagai pencuri kan. Pencuri ni ade bermacam-macam, tapi kalau dah amek tanpe izin tu tergolong dalam golongan mencuri jugak kan.???? huhuhu

Okee, kalau korang nak nengok entri penuh berkaitan gambar di atas
 >>>>> Klik Pratonton Filem 99 Kali Rindu<<<<<
[Catatan : apelaaaa]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

4 comments:

Misz AwEeN said...

wt watermark la kat setiap pic liza..baru x kne curik tu..tak pn biasenye akan dikreditkn kpd penulis blog sndiri.hehehe.

Norliza Nordin said...

hehhe tq atas nasihat, tp xpe xkisah pun kalu nk amek, tp gmbr tu cam jd popular lak.. hehhe

Haryati Faizal said...

a'ahlah sama...

Norliza Nordin said...

kan kan.. hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...