Wednesday, October 02, 2013

Review Filem Rush

 Citer Rush ni merupakan Filem ke-8 yang aku dapat untuk bulan lepas. Memandangkan dah sampai 8 Filem nak kene nengok dalam satu bulan, so rase penat ber"movie" tu pun muncul. Mane taknye, selalu maximum 3-4 movie je sebulan, ini dah jadi 2 kali gande, sape-sape pun konpem tak terlayan ^^
Disebabkan dah penat layan movie bulan lepas, pastu kebetulan pulak hari khamis tu kami sibuk nak mencari barang icik abam nak pegi ledang weekend tu so kami decide untuk tidak pergi menonton Filem Rush, kami bagi 4 keping tiket untuk citer ni kat officemate

Officemate bagi 4 bintang untuk filem ni
Rating : ★ ★  ★ ☆

"Rush" adalah sebuah filem aksi biografi arahan Ron Howard menceritakan kisah benar permusuhan popular antara dua pemandu, James Hunt dan Niki Lauda serta perlumbaan Formula One pada tahun 1976. Ia menyaksikan bagaimana dua pemandu ini berusaha dan bersedia dari segi fizikal dan mental untuk mengecapi kemenangan. 
 Pass untuk nengok Filem The Internship belum digunakan lagi, tak sempat lagi nak nengok, dah nengok nanti aku update review.. :p

[Catatan : 4 tiket]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

syoknye dpt tiket free...

Norliza Nordin said...

hehhe selagi ade supporter bole la nengok movie aje ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...