Monday, October 07, 2013

Review Filem The Internship

2 Pass ni icik abam pegi collect kat opis Cinema Online bulan lepas, termasuklah barang-barang The Internship seperti kat bawah ni
Semua ni bukan aku atau icik abam yang menang, tapi name adik aku yang menang. Name adik aku menang hadiah utama untuk contest The Internship
Cap The Internship
Note pad The Internship
T-shirt Lengan Panjang The Internship
Table Tennis Set The Internship

Filem ni aku tak sempat nengok pun. Tapi nasib baik dah bagi 1 pass kat officemate, so die aje laa yang dah nengok pun. So aku buat review dari ape yang die cerita. Untuk filem ni die bagi 4 bintang.
Rating : ★ ★   

 Filem komedi ini diarah oleh Shwan Levy dan ditulis oleh Vince Vaughn dan Jared Stern. Pelakon terkenal Vince Vaughn dan Owen Wilson memainkan watak dua orang jurujual berumur 40-an yang baru dipecat. Kerja mereka tidak lagi relaven di era teknologi maklumat. Mereka cuba menjadi pelatih untuk sebuah syarikat Internet yang berjaya (Google) di mana pengurusnya hanya berumur 20-an. Bekerja di syarikat ini hanya merupakan separuh dari cabaran utama mereka berdua. Keduduakan pelatih di Google menjadi rebutan pelajar universiti yang cemerlang. Selepas mereka berdua berjaya memasuki Google, mereka terpaksa bersaing dengan kumpulan genius komputer elit

[Catatan : 4 tiket]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

4 comments:

Sally Samsaiman said...

ohh...sally tak sempat nak g tgk lagi..hahaha...tersengeh lagi tiket dlm purse :P

Norliza Nordin said...

ade lg ke cite tu kt wayang..aritu akak try usha tgv kat tmpt akak dah xde da.. huhuhu

Sally Samsaiman said...

tu la...mmm....nanti nk tgk mana yg ada lg :(

Norliza Nordin said...

harap-harap ade lagi laa... enjoy! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...