Wednesday, February 25, 2015

Bilik Di First World Hotel | Genting Highlands


Kalau siang tadi aku update pasal Champion Challenge di Genting, so kalini masih lagi cerita di Genting Highlands tapi aku nak buat review sikit pasal bilik kami di First World Hotel aritu. ^^


#throwback Sampai je Genting dalam pukul 2.30 petang camtu kami terus ke First World Hotel untuk check in. Dah dapat kunci semua kami terus ke bilik. Nak letak barang dulu pastu baru boleh merayap sambil lenggang kangkung kannn hihihi


Mase nak check in bilik tu memang beratur agak ramai jugaklaa. Mungkin ramai yang nak pergi Genting Champions Challenge tu gak kot. Bilik kami pade hari tu terletak kat Tower 1 Tingkat 7 Nombor bilik 668. So sebelum keluar merayap sempat gaklaa snap sikit gambar keadaan bilik sebelum ade yang landinggg ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†


ape sape yang pernah check in kat First World Hotel ni mesti tahu keadaan bilik die camne kan. Bilik ade dua katil, bolehlaa kalau nak sumbat 4 orang dalam satu bilik tu tapi bagi aku agak sempit sikitlaa kalau berempat tu. Hahahahaha sebab kami duduk berdua je dah rase cam sempit inikan berempat ^^


Nak tahu keadaan bilik ni korang boleh nengok video kat bawah ni. Dalam bilik takde aircond tapi ade kipasss. Kipas yang ade tu pun kami tak gune pun sebab cuace kat sane dah memang sejuk. So nak buat ape lagi pasang kipas ngan aircond bagai tu kannn


Sibuk le pulak icik abam landing kat atas katil tu, saje nak interprem hahahha


Kalau rase tak jelas nengok video keadaan bilik ni, kat bawah ni aku ade snap sikit gambar keadaan dalam bilik kami tu





Dan yang ini jajan yang kami bawak dari KL. Sejuk sejuk konpem icik abam lapar aje. So dah bawak bekal siap siap dari bawah. Kat atas tu memang ade je jual tapi harge die mahal sikit kalau nak dibandingkan dengan harge kat bawah ✌


Rating : ★ ★  ★ 
so untuk bilik kat First World Hotel ni aku bagi empat bintang sebab hotel ni betul betul kat atas. Senang nak pergi main indoor games jalan kaki je dah sampai ✌



Salam Perkenalan,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...