Friday, May 31, 2013

Nasi Vanggey Greentown

Okee tetibe teringat kesedapan nasi vanggey ipoh mali!!! ^^
Makan nasi vanggey ni dah lame dah, time pegi honeymoon aritu. Disebabkan terasa-rase lagi kesedapannya, maka tercetuslah entri ini. kuikuikui
Ni die nasi vanggey. Kire macam nasi campur gitu. tapi yang speselnye adalah kuah itam tu yang sedap & awesome bagi aku.

Memula aku nengok biase aje nasi ni..last-last dah makan baru tahu kenapa orang asek perkatekan nasi vanggey aje time ade kat ipoh ritu.
Icik abam amek ayam sampai 2 ketul! ^^

So kepada sesiapa yang ade pegi ipoh tu atau ke mane-mane tempat yang ade nasi vanggey ni, boleh lah try.. tak rugi.. memang sedapppp! ^^
[Catatan : 5 bintang.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

1 comment:

N.Azwin Shukri said...

Salam semua... jom join giveaway saya.. boleh menang FREE Alpha Lipid product
http://insideoutsideofmine.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-contest-by-aween-alpha.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...