Thursday, May 09, 2013

HUMMINGBIRD Special Screening

kalau tadi aku update kisah seminggu yang lepas, ni aku update pasal malam tadi. Tapi aku update secare ringkas aje. Sebab keje tengah menimbun. Tinggal sensorang kat opis katekan.. Uwaaa.. take a break jap, tu yang update entri dengan sepantas kilat.. piew piew piewww.. huhuhu
 Rating : ★ 
Untuk filem ini aku bagi 4 bintang.  Kalau korang nak tahu filem ni merupakan sebuah filem ngeri/jenayah. Ia adalah sebuah kisah thriller gangster yang diarah oleh Steven Knight dan merupakan filem pertama arahan beliau, seorang penulis skrip yang pernah mendapat anugerah Oscar. 

Jason Statham memainkan watak bekas tentera yang terperangkap dalam dunia penjenayah London. Pada permulaannya, dia yakin bahawa dia tidak boleh diselamatkan lagi. Kemudian, dia menukar identiti baru dan menjadi malaikat pembalas dendam dan mencapai keadilan dengan cara sendiri. 

Warning: Kanak-kanak rasenye tak payah la nengok cerita ni. sebab banyak adegan ciuman. ^^

  
[Catatan : Paradigm Mall.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...