Wednesday, October 16, 2013

Kisah "Terkorban" Sempena Aidiladha 2013

 Sambungan dari entri sebelum ini. Lepas bawak pokcu pegi Istana Negara, ibu ajak makan kat Burger King pulak. So icik abam bawak kami kat  Burger King Mutiara Damansara.
 Mula-mula tapau aje, pastu pikir-pikir balik baik makan ajelaa kat kedai tu, kang dah sejuk lak kalau nak tunggu sampai ke rumah kan
 So kami pun melepak-ing la kejap. Nengok tu icik abam, duduk dengan keadaan yang sangat tak sopan. Sebenarnye, die saje buat camtu konon-konon dah busan dengan aku yang asek amek gambar aje. hahahhahha, dulik ape kan.. :p
 Sebelum sampai rumah, singgah Tutti Frutti jap, pokcu nak makan eskrem lak ^^

Okee, berbalik pada tajuk konpem korang berkerut muke memikirkan ape laa kaitan cerita-cerita di atas dengan tajuk entri ni kan. hahhaha okee2 maafkan aku.. aku cerita dulu mane aku pergi sebelum berlakunya "kejadian" itu

.

.

.

.

.

.

.


.

 Gambar 1

Okee, dari gambar ni ape yang korang pasan??????? Uwaa
Closed up dari Gambar 1

Haa, gambar ni la yang nak diceritakan dan yang berkaitan dengan tajuk entri. Batu cincin "TERKORBAN" sempena Aidiladha 2013. Okee jom nanges sampai banjir. hukhuk

Aku sendiri tak pasan kat mane hilangnye batu cincin tu, kat opis ke, kat Istana Negara ke, kat Burger King ke Kat Tuttti Frutti  atau kat dalam kerete???.. !@#$%^&*

Dah kat rumah baru perasan batu cincin tu dah hilang.. Alahai, ramai yang suggest beli baru aje, tapi aku takmau. nak yang ini jugak, Ini cincin tunang kami. hukhuk

Rasenye nanti nak kene pegi Poh Kong nak try repair!!! harap-harap bolehlaaaa. Tade mood bila pikirkan batu cincin yang dah hilang ni. hukhuk 

 [Catatan : Poh Kong Sogo]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

alahai sayangnya...jatuh ke batu tu?

Norliza Nordin said...

tulaaa.. jatuh mane pun tak tahu ni.. hukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...